Πυροσβεστική ακαδημία

Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία: Η απόλαυση της βίας (Κριτήριο αξιολόγησης)

Το κριτήριο είναι σύμφωνο με τις τελευταίες οδηγίες ΙΕΠ (Ενδεικτικές ερωτήσεις για την αξιολόγηση του πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος Νέα Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία)

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το Κριτήριο Αξιολόγησης “Η απόλαυση της βίας”

 

 

Δείτε επίσης: Γιατί δεν είμαι στο instagram;(Κριτήριο αξιολόγησης)

http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=748940
Προηγούμενο άρθροΘα μετεξελιχτούμε σε ψηφιακά όντα;
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με τον Σύλλογο Φοιτητών ΜΙΤ
Ο Πολύβιος Πρόδρομος είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής(τμήμα Βυζαντινών-Νεοελληνικών Σπουδών) του ΕΚΠΑ. Είναι Διδάκτορας της Εκπαίδευσης (Ph.D.,Ed.D.) του Clayton University (USA). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής, ειδίκευση: "Δημιουργική Γραφή και Εκπαίδευση" (ΠΔΜ-ΑΠΘ). Έχει διδάξει στη Δημόσια και Ιδιωτική εκπαίδευση.Έχει συγγράψει βιβλία για το μάθημα της Έκφρασης-Έκθεσης.Παράλληλα, έχει βραβευθεί πολλές φορές από Ελληνικούς και Διεθνείς Εκπαιδευτικούς και Λογοτεχνικούς Οργανισμούς. Έχει συμμετάσχει με ανακοίνωση σε διεθνή και εθνικά εκπαιδευτικά συνέδρια. Είναι συγγραφέας σχολικών βοηθημάτων Νεοελληνικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας Λυκείου των εκδόσεων Πατάκη. Σήμερα εργάζεται ως φιλόλογος στην Ιδιωτική εκπαίδευση στην Πάτρα.Επικοινωνία:[email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.