Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές της κλασικής ειδίκευσης σας προσκαλούν στη διοργάνωση του 2ουΠανελλήνιου Συνεδρίου Μεταπτυχιακών

φοιτητών του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Ο.Β. (Όλγα Βαρζιώτη), στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου του 2020. Ο τίτλος του συνεδρίου ορίζεται ως εξής: «Σύγχρονες Προσεγγίσεις στα Κείμενα: Αναγνώσεις και Ερμηνείες. Η Σύγχρονη Μεταπτυχιακή Έρευνα στις Κλασικές Σπουδές».

Πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο βρίσκονται στην ηλεκτρονική σελίδα: https://2o-synedrio-metaptychiakon-oititon-ilologias-patron0.webnode.gr/?fbclid=IwAR1ds0W-NP8hiM07SQEZ_tbYzm4FcbN7IMoZO0n-H-1Xeryrd25tqEu2vnM καθώς και για οποιαδήποτε απορία οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν στο [email protected].

Αφίσα Συνεδρίου

Πρόσκληση – αίτηση συμμετοχής (που θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν (call for papers). To call for papers μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου.)

 

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.