Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Προκήρυξη θέσης Αναπληρωτή Καθηγητή στο αντικείμενο «Μουσειολογία: Ανάδειξη αρχαιολογικών αγαθών»

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου προκηρύσσει μία (1) θέση μέλους Δ.Ε.Π. στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή και στο γνωστικό αντικείμενο «Μουσειολογία: Ανάδειξη αρχαιολογικών αγαθών».

Το γνωστικό αντικείμενο «Μουσειολογία: Ανάδειξη αρχαιολογικών αγαθών» αφορά στη μελέτη της αρχαιολογίας ως επιστήμη άρρηκτα συνδεμένη με τη σημερινή πολιτισμική πραγματικότητα και τις ανάγκες διαχείρισης, ανάδειξης και αξιοποίησης του πολιτισμικού αγαθού. Οι βασικοί άξονές του είναι τόσο οι μουσειακές συλλογές και διαχείριση-αξιοποίηση αρχαιολογικού πλούτου, όσο και η αρχαιολογική έρευνα και διαμόρφωση μουσειακών συνόλων, καθώς και ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και συνόλων. Μια βασική παράμετρος του αντικειμένου είναι η θεώρηση των ιδεολογικών κατευθύνσεων που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα της αρχαιολογικής έρευνας στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr/, την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

Η αίτηση υποψηφιότητας μαζί με τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά
υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ.

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου
Βασίλειος Χρυσικόπουλος


Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ανακοινώνει ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης ΔΕΠ, ως ακολούθως:

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΦΕΚ 2193/20-11-2019, τ. Γ΄
Μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μουσειολογία: Ανάδειξη αρχαιολογικών αγαθών».
ΑΔΑ: ΩΡΗΦ46Ψ8ΝΨ-0ΣΣ, Κωδικός ανάρτησης στο ΑΠΕΛΛΑ: APP13703

Γραμματεία Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας
Διεύθυνση: Ι. Θεοτόκη 72, 491 32 Κέρκυρα
Αρμόδιος υπάλληλος: Βασίλης Αρβανάκος, τηλ.: 26610 87423

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης διαδικασιών εκλογής και εξέλιξης καθηγητών καθώς και κατάρτισης και τήρησης μητρώων εσωτερικών και εξωτερικών μελών ΑΠΕΛΛΑ (http://apella.minedu.gov.gr) την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία ενός (1) μηνός από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

Πλήρες κείμενο προκήρυξης

Κέρκυρα, 02-12-2019

Με εντολή Πρύτανη
Ο Γραμματέας του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας
Βασίλειος Αρβανάκος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.