Σύντομη Περιγραφή

Σκοπός του παρόντος προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, διάρκειας 150 ωρών, είναι να εξοικειώσει τον συμμετέχοντα με το πλούσιο θεωρητικό υπόβαθρο της συμβουλευτικής και παράλληλα να τον εξασκήσει στις δεξιότητες και τις πρακτικές τεχνικές που απαιτούνται προκειμένου να εφαρμοστεί η συμβουλευτική σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Βασισμένο στις προδιαγραφές των σχετικών δομών και στις επιταγές της σύγχρονης επιστημονικής πραγματικότητας, δίνει έμφαση σε πρακτικά αξιοποιήσιμες παραμέτρους που μπορούν να εφαρμοστούν σε ήδη ή σε δυνητικά εργαζόμενους στο χώρο της Ειδικής Αγωγής, εφοδιάζοντάς τους με περιζήτητες γνώσεις και δεξιότητες.

Κατηγορίες Δεκτών Υποψηφίων
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς επιστήμονες, συμβούλους σταδιοδρομίας, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και φοιτητές/σπουδαστές αντίστοιχων ειδικοτήτων, σε στελέχη από τους κλάδους του HR αλλά και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του coaching. Ειδικότερα, το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα αφορά επαγγελματίες που σχεδιάζουν να ασχοληθούν με την κατάρτιση και την εκπαίδευση ΑΜΕΑ. Ακόμη, ενδιαφέρει εκείνους που εξετάζουν νέες δυνατότητες σταδιοδρομίας σε θέσεις που αφορούν στην κατάρτιση, στην εκπαίδευση και την επαγγελματική εξέλιξη των ΑΜΕΑ, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές ενηλίκων, στελέχη και εμπλεκόμενους με τη διδασκαλία ΑΜΕΑ σε προγράμματα δια βίου μάθησης καθώς και ψυχολόγους και αποφοίτους Παιδαγωγικών τμημάτων και τμημάτων Ψυχολογίας που ενδιαφέρονται να εργαστούν ή που εργάζονται στο χώρο των ΑΜΕΑ.

Οφέλη Παρακολούθησης
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων και σε επίπεδο γνώσεων και στάσεων στοχεύει στην κατάρτιση τους στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο, μέσω μιας επιμόρφωσης πιστοποιημένης από έναν καταξιωμένο φορέα στον κλάδο του παρέχοντας πρόσθετα πλεονεκτήματα στο ατομικό του portfolio.

Πληροφορίες

 

http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=748940

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.