Προσλήψεις 40 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην A/θμια Ειδική Αγωγή
ypourgeio paideias-1

Εγγραφές στα τμήματα  του  «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας»  των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι μαθητευόμενοι που συμπεριλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες που έχουν αναρτηθεί στα ΕΠΑ.Λ. της χώρας καλούνται να εγγραφούν στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16/10/2019. Την Πέμπτη 17/10/2019 θα συμπληρωθούν οι θέσεις των τμημάτων μαθητείας (επιλαχόντες, μετακινήσεις) και την Παρασκευή 18-10-2019 οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης θα δημοσιεύσουν την απόφαση λειτουργίας των τμημάτων μαθητείας αρμοδιότητας τους.

Σημειώνεται ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η με αριθμ.Φ2/146353/ΓΓ4/20-09-2019 (Β’ 3643) απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως με την οποία καθορίζονται τα Προγράμματα Σπουδών των πέντε νέων ειδικοτήτων «Σχεδίασης και Παραγωγής Ενδύματος», «Τεχνικός ζυθοποιίας», «Αργυροχρυσοχοΐας», «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού (logistics)» «Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου» για το «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» ενώ υπεγράφη και έχει προωθηθεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η με αριθμ. Φ7/158947/ΓΓ4/10-10-2019 Κοινή Υπουργική Απόφαση για την υλοποίηση «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας» αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία αντικαθιστά παλαιότερη σχετική απόφαση. Η νέα αυτή απόφαση διασαφηνίζει τις διαδικασίες που διέπουν τη λήψη αναρρωτικών και κανονικών αδειών, διευθετεί θέματα που αφορούν σε υποχρεώσεις και δικαιώματα εργοδοτών και μαθητευομένων και ενσωματώνει όλες τις τροποποιήσεις σε ένα θεσμικό κείμενο.

 

http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=748940

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.