Το Βιωματικό Σεμινάριο Μαθήματα Δραματοθεραπείας, ένα μαγικό ταξίδι έχει στόχο την γνωριμία με την μέθοδο της Δραματοθεραπείας καιταυτόχρονα την εξερεύνηση της ψυχής και του μυαλού.


Πρόκειται για ένα αναζωογονητικό ταξίδι στον εαυτό όπου θα σας δώσει την δυνατότητα να ανακαλύψετε νέες ποιότητες και δυνατότητες στη σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους!

Οι συναντήσεις μας θα σας ξεκουράσουν από την δύσκολη καθημερινότητα, γιατί όσα επιθυμούμε και δεν τα έχουμε, μπορούμε πάντα να τα εκφράζουμε δημιουργικά, για να μη στριμώχνονται μέσα μας και δεν παίρνει αέρα η ψυχή μας.
Επίσης το σεμινάριο, σας δίνει πλούσιο υλικό για να το αξιοποιήσετε στην εργασία σας!
Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και φοιτητές ψυχικής υγείας, σε θεραπευτές, ψυχολόγους, θεραπευτές μέσω τέχνης, συμβούλους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, στελέχη επιχειρήσεων και σε όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν καλύτερα την μέθοδο της Δραματοθεραπείας. Το σεμινάριο είναι βιωματικό, για την συμμετοχή σας δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Για την καλύτερη

διεξαγωγή του, σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα και καλτσάκια.
 
Πληροφορίες

• Διάρκεια 6 συναντήσεις (20 ώρες).Το σεμινάριο θα γίνει στην ΑΘΗΝΑ
• Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη18.00-21.00
• Ημερομηνία Έναρξης: ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
• Ημερομηνία Λήξης: ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
10/10,17/10,24/10,31/10,7/11,14/11.
• Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.
• Θα δοθούν σημειώσεις και βιβλιογραφία.
• Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107513474, 6947937632
πληροφορίες σχετικά δίνουμε μόνο τηλ/κα

 
 
https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.