“Το μάθημα δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο”
Βιωματικό Σεμινάριο δραματοθεραπείας/παιγνιοθεραπείας
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ένα βιωματικό σεμινάριο κατάλληλο για ομάδες και ατομικά, ενηλίκων και παιδιών.
Τιμή: 40 ευρώ

Σε ποιους απευθύνεται:


• σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους, εργοθεραπευτές λογοθεραπευτές, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, κοινωνικούς λειτουργούς, γονείς, ειδικούς θεραπευτές και σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη θεραπευτική χρήση του παιχνιδιού και την εφαρμογή της δραματοθεραπείας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στην θεραπεία.
• σε όλους όσους ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με ψυχοθεραπευτικές ομάδες ή ομάδες εκπαίδευσης ή και ατομικές συνεδρίες.
• σε φοιτητές και επαγγελματίες.

Περιγραφή:


Το μάθημα δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Πως με τη βοήθεια της δραματοθεραπείας μπορούμε να κάνουμε το μάθημα πιο ενδιαφέρον και όχι μόνο!
Ξέρουμε ότι όλα τα παιδιά ολοκληρώνουν τους διάφορους σταθμούς της εξέλιξής τους με το δικό τους ρυθμό και τρόπο.
Βοηθώντας το παιδί να εντοπίσει και να σεβαστεί τις μαθησιακές του δυνατότητες, τα ενδιαφέροντά του και τα ταλέντα του, τού δίνουμε φτερά, κίνητρο και σκοπό για να γίνει καλύτερο. Με βοηθό τη δραματοθεραπεία θα μάθουμε τρόπους για να διευκολύνουμε τα παιδιά να εκφραστούν και να προσδιοριστούν. Μέσα στο χώρο της τάξης-ομάδας-ατομικής συνεδρίας θα γεννηθούν καινούργιοι ρόλοι.
Θα γεννηθεί ο “δημιουργικός εαυτός” και η συμβολική έκφραση. Μέσα από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά ανακαλύπτουν την ικανότητα να παίζουν μαθαίνοντας, να δημιουργούν και να σκέφτονται διαδικασίες που υπάρχουν στο χώρο της τέχνης και της θεραπείας.
Σημείωση: Το σεμινάριο είναι βιωματικό και για την συμμετοχή σας δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Για την καλύτερη διεξαγωγή του, σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα και καλτσάκια.
Ένα βιωματικό σεμινάριο κατάλληλο και για ομάδες/ατομικά ενηλίκων.

Πληροφορίες


• Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.• Ημερομηνία Σεμιναρίου: ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Ώρες: 11.00 – 15:00
• Θα προσφερθεί καφές και σνακ στο διάλειμμα.
• Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου. Θα δοθούν σημειώσεις και βιβλιογραφία.
• Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107513474, 6947937632,
πληροφορίες μόνο τηλ/κα
• Email: [email protected]

 

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.