Προσλήψεις 40 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην A/θμια Ειδική Αγωγή
ypourgeio paideias-1

Πρόσκληση υποψήφιων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)  για την υποβολή αίτησης δήλωσης προτιμήσεων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων για το διδακτικό έτος 2019-2020.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τα υποψήφια μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) των κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30 και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) του κλάδου ΔΕ01 να υποβάλουν αίτηση δήλωσης προτιμήσεων για την πρόσληψή τους ως αναπληρωτές – ωρομίσθιοι σε: α) δομές της Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.Ε., Κ.Ε.Σ.Υ, Ε.Δ.Ε.Α.Υ.), β) στην εξειδικευμένη υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Γενικής Εκπαίδευσης και γ) για την άσκηση καθηκόντων σε σχολικές μονάδες Γενικής  και Επαγγελματικής εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2019-2020. 

 

Δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν μόνο τα υποψήφια μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που είναι εγγεγραμμένα στους οριστικούς πίνακες κατάταξης σχολικού έτους 2018-2019, όπως κυρώθηκαν από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), κατόπιν της παράτασης ισχύος τους με την αριθ. πρωτ. 131408/Ε4/24-8-2019 (ΦΕΚ 3283 Β’) απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης – δήλωσης προτιμήσεων ορίζεται από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

  • Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο στην ΠΔΕ στους πίνακες της οποίας είναι ήδη εγγεγραμμένοι και σύμφωνα με τον τρόπο που θα ορίσει η κάθε ΠΔΕ με σχετική ανακοίνωσή της.
  • Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί αίτηση εντός της ανωτέρω προθεσμίας ο υποψήφιος δεν θα είναι διαθέσιμος για πρόσληψη κατά το σχολικό έτος 2019-2020.

 Δείτε την εγκύκλιο σε μορφή pdf

Δείτε την αίτηση σε μορφή pdf 

 

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.