foititiko stegastiko epidoma

Η 12η Αυγούστου ορίστηκε ως Διεθνής Ημέρα για τη Νεολαία από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών πριν από 20 χρόνια

Για το 2019, ο επίσημος εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Νεολαίας φιλοξενείται από το Τμήμα για την Κοινωνική Ένταξη χωρίς αποκλεισμούς της Υπηρεσία Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων (DESA) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, σε συνεργασία με την UNESCO. Η εκδήλωση για τη Νεολαία θα επικεντρωθεί στην εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς δηλαδή στην πλήρη ένταξη στην εκπαίδευση όλων των νέων ακόμη κι εκείνων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες ή διαβιούν σε ευάλωτες καταστάσεις. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδικτυακή συζήτηση με εκπροσώπους του ΟΗΕ, μέλη ακαδημαϊκών κύκλων και νέους εμπειρογνώμονες και θα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι επιθυμούν να συζητήσουν τους τρόπους επίτευξης της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διεθνή Ημέρα της Νεολαίας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://bit.ly/UN-IYD19 και ακολουθήστε @UN4Youth στο Facebook και το Twitter. Για τη συμμετοχή στη συζήτηση χρησιμοποιείστε το #YouthDay.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.