Η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), στο πλαίσιο της διαρκούς διεύρυνσης και αναβάθμισης των επιμορφωτικών της δράσεων, προτίθεται να υλοποιήσει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑσε συνεργασία με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣδυο ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣεπιμορφωτικά σεμινάρια ετήσιας διάρκειας(350 & 450 ωρών αντίστοιχα), στη συμβολική τιμή των 200€ έκαστο. Με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους ο επιμορφούμενος λαμβάνει μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό ετήσιας επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Τα ΕΤΗΣΙΑΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣσεμινάρια απευθύνονται μόνο σε μέλη της ΕΕΠΕΚ. Δίνεται, όμως, η δυνατότητα και σε όσους δεν είναι μέλη να τα παρακολουθήσουν, εφόσον εγγραφούν στην ΕΕΠΕΚ (https://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi) μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με δεδομένο ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (Μέλη της ΕΕΠΕΚ & ΜΗ) να πραγματοποιήσουν κράτηση θέσης – Προεγγραφή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/uar1ptodbtgMeeUr5

Η  κράτηση θέσης – προεγγραφή ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙνα κάνετε αίτηση παρακολούθησης. ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ, ΟΜΩΣ, ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ – ΕΓΓΥΗΜΈΝΗ ΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣγια το αντίστοιχο επιμορφωτικό σεμινάριο.

Τα δυο ΕΤΗΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ επιμορφωτικά σεμινάρια ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ περιγράφονται παρακάτω:

  1. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΕΤΗΣΙΟεπιμορφωτικό σεμινάριο ετήσιας διάρκειας (350 ωρών) (Σεπτέμβρης 2019 – Μάρτιος 2010) που θα καλύπτει τουλάχιστον τα θεματικά πεδία: Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων – Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου με τη μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, μέσα από την Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης (Moodle) της ΕΕΠΕΚ (εξ ολοκλήρου με ασύχρονο τρόπο).

(Ο ακριβής τίτλος θα ανακοινωθεί σύντομα, μαζί με την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης).

 

  1. ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΕΤΗΣΙΟεπιμορφωτικό σεμινάριο ετήσιας διάρκειας (450 ωρών) (Σεπτέμβρης 2019 – Ιούνιος 2010) που θα καλύπτει τουλάχιστον τα θεματικά πεδία: – Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων – Ειδική Αγωγή – Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου με τη μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, μέσα από την Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης (Moodle) της ΕΕΠΕΚ (εξ ολοκλήρου με ασύχρονο τρόπο).

(Ο ακριβής τίτλος θα ανακοινωθεί σύντομα, μαζί με την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης).

Σε όσους πραγματοποιήσουν κράτηση θέσης – Προεγγραφή στην παραπάνω φόρμα θα αποσταλεί έγκαιρα στο e-mailτους η επίσημη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης.

Σε όσους το επιθυμούν, δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα δυο επιμορφωτικά σεμινάρια (καταβάλλοντας 2x200€).

 

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις εγγραφών: 

www.eepek.gr  &  6932078466 (Δημήτρης Λιόβας).

 

Για την Επιτροπή Επιμόρφωσης της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

 

Ο Πρόεδρος

 

 

Δημήτρης Κολοκοτρώνης

 

Ο Αντιπρόεδρος

 

 

Δημήτρης Λιόβας

https://www.vivliopoleiopataki.gr/product/611895/vivlia-ekpaideush-ellhnikh-ekpaideush-geniko-lukeio/Neoellhnikh-Glossa-_-Logotexnia-G΄-GEL-Krithria-aksiologhshs/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.