Το Κοινό Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΚΔΜΠΣ) «Δημιουργική Γραφή» (ΠΤΝ/ ΠΔΜ – Τμήμα Κινηματογράφου/ΑΠΘ) σε συνεργασία με το Κοινό Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΚΔΜΠΣ-ΔΓΡ) «Δημιουργική Γραφή» (ΠΤΝ/ ΠΔΜ – ΕΑΠ) διοργανώνουν το 4ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Δημιουργική Γραφή» από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 στη Φλώρινα,  στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Μετά από αιτήματα υποψήφιων εισηγητών, ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής τίτλου και περίληψης ανακοινώσεων για συμμετοχή στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2019. 

Για την υποβολή των περιλήψεων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5ngHNzXs-e5sRxuySuNFoCFLazGvWJqe8wRLSpxAUOFtK7A/viewform  

Οι οριστικές απαντήσεις αποδοχής της ανακοίνωσης από την Επιστημονική  Επιτροπή του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν στα τέλη Ιουνίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ιστοσελίδα: 

https://www.vivliopoleiopataki.gr/product/611895/vivlia-ekpaideush-ellhnikh-ekpaideush-geniko-lukeio/Neoellhnikh-Glossa-_-Logotexnia-G΄-GEL-Krithria-aksiologhshs/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.