Το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών (Ίδρυμα Μ. Τριανταφυλλίδη) του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για τον προφορικό λόγο και του ερευνητικού προγράμματος Γλωσσική Διεπίδραση και Ανάλυση Συνομιλίας, διοργανώνει την τρίτη διημερίδα για την ελληνική γλώσσα στην προφορική επικοινωνία στις 24-25 Ιουνίου 2019, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών (Αγ. Δημητρίου 159Α), στη Θεσσαλονίκη. Το ειδικό θέμα της φετινής διημερίδας είναι “Πραγματολογικά μόρια στην προφορική επικοινωνία”.
Η διημερίδα θα φιλοξενήσει και ορισμένες ομιλίες αφιερωμένες στα πραγματολογικά μόρια άλλων γλωσσών, ώστε τα ελληνικά δεδομένα να ενταχθούν σε μια διαγλωσσική προοπτική.

Στη διημερίδα έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει ως κύριoς ομιλητής ο Ομότιμος Καθηγητής John Heritage (University of California at Los Angeles).

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Σπουδών, γρ. 418, Nέο Kτίριο Φιλοσοφικής Σχολής, Α.Π.Θ.
E‐mail: [email protected]
Τηλ.: 2310 997128
Ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://www.ins.web.auth.gr/index.php?option=com_content&view=art…

 

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.