Προσλήψεις 40 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην A/θμια Ειδική Αγωγή
ypourgeio paideias-1

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους (βίντεο) με θέμα: «Διακόσια Χρόνια από το 1821». Οι διακριθέντες/είσες μαθητές/τριες στον διαγωνισμό που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού για την επέτειο των Διακοσίων ετών από το 1821, από τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ειδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκπαιδευτική επίσκεψη στον Μυστρά.

Κατά το σχολικό έτος 2018-2019 διαγωνίσθηκαν τριάντα τέσσερις (34) έγκυρες συμμετοχές από είκοσι τέσσερα (24) σχολεία των Περιφερειακών Διευθύνσεων Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Βραβεία θα απονεμηθούν σε πέντε (5) συμμετοχές των παρακάτω σχολείων:

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ε. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ
ΙΔ. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
και τιμητικοί έπαινοι θα απονεμηθούν σε επτά (7) συμμετοχές των παρακάτω

σχολείων:

  • ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΗΤΗΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

  • ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ της Φ.Ε.

  • ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

  • 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

  • 2o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

  • ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

  • ΙΔ. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”

    Συνολικά τριάντα (30) μαθητές/τριες της Γ’ Γυμνασίου θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί με την απολογιστική συνάντηση-παρουσίαση αποτελεσμάτων και τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών επαίνων που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

    Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αποτελεσματικά την όλη προσπάθεια και, ιδιαίτερα, τους γονείς των παιδιών.

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.