Προσλήψεις 40 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην A/θμια Ειδική Αγωγή
ypourgeio paideias-1

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί οι οποίοι βρίσκονται κατά το τρέχον σχολικό έτος 2018-2019 σε άδεια ανατροφής τέκνου ή άδεια υπηρεσιακής εκπαίδευσης με αποδοχές, να ενημερώσουν με τις σχετικές αποφάσεις των ανωτέρω αδειών τις καρτέλες τοποθετήσεων των εκπαιδευτικών που τηρούνται στο ΠΣMyschool.

Ειδικότερα, με ευθύνη της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, θα πρέπει να καταχωρίζεται η σχετική απουσία στην καρτέλα/καρτέλες τοποθέτησης του εκπαιδευτικού. Αναλυτικότερα, στο πεδίο «Απουσίες εργαζόμενου που σχετίζονται με αυτή την τοποθέτηση» θα πρέπει να γίνεται πρσθήκη απουσίας με «Τύπος απουσίας: ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ (>10 ημέρες) Ανατροφής παιδιού ή ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ (>10 ημέρες) Υπηρεσιακής εκπαίδευσης» και συμπλήρωση των πεδίων «Ισχύει από», «Ισχύει έως», «Παρατηρήσεις» με την ημερομηνία έναρξης, την ημερομηνία λήξης και τον αριθμό απόφασης χορήγησης της άδειας αντίστοιχα. Επιπρόσθετα μπορεί να γίνεται και ο σχετικός έλεγχος των ανωτέρω καταχωρήσεων από το στατιστικό 12.7 «Κατάλογος Εκπαιδευτικών που Απουσιάζουν από Ιδιωτικά Σχολεία».

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω διαδικασία καταχώρισης θα ισχύει εφεξής και για κάθε νέα απόφαση χορήγησης άδειας ανατροφής ή υπηρεσιακής εκπαίδευσης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η καταχώρηση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και η ενημέρωση των μεταβολών των στοιχείων τους στο ΠΣ Myschool είναι αναγκαία για την σωστή εποπτεία της λειτουργίας των Ιδιωτικών Σχολείων και της υπηρεσιακής κατάστασης του εκπαιδευτικού τους προσωπικού.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.