Την Παρασκευή 8 Μαρτίου η Εναρκτήρια εκδήλωση της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη (EPALE)

Η Εθνική Μονάδα Erasmus+ για την Εκπαίδευση και Κατάρτιση/IKY, σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Erasmus+ για την Εκπαίδευση και Κατάρτιση/ΥΠΕΠΘ, διοργανώνει εκδήλωση για να σηματοδοτήσει την έναρξη της λειτουργίας της ως Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη (EPALE) www.ec.europa.eu/epale/el.

Η πανευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα EPALE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος Erasmus+ και δίνει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων, να αναρτούν τις εκδηλώσεις τους, να βρίσκουν συνεργάτες και να δικτυώνονται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και να συμμετέχουν ενεργά στο διάλογο που διεξάγεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι εγγραφές γίνονται στην ηλεκτρονική σύνδεση www.ec.europa.eu/epale/el/user/register.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 10.00-14.00 στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η ομάδα-στόχος της εκδήλωσης είναι οι φορείς που έχουν υλοποιήσει Erasmus+ σχέδια στους τομείς εκπαίδευσης ενηλίκων και επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον τομέα εκπαίδευσης ενηλίκων της Εθνικής Μονάδας Erasmus+ ΙΚΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

 Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

 

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.