Προετοιμασία επαναλειτουργίας σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Με έγγραφο που απέστειλε 02.05.2020 στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, η Γενική Γραμματέας Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κα Αναστασία Γκίκα, με θέμα την προετοιμασία επαναλειτουργίας σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ορίζει “να ενημερωθούν όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων και των Λυκείων να βρίσκονται στις θέσεις τους την προσεχή Τετάρτη 6 Μαΐου 2020”.

Αναλυτικά το έγγραφο 

Μαρούσι. 02-05-2020 Αρ. Πρωτοκόλλου: 5Ο434/ΓΔ4

ΠΡΟΣ: Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΚΟΙΝ.: Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

ΘΕΜΑ: Προετοιμασία επαναλειτουργίας σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων και της σταδιακής επανόδου των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρακαλείσθε να ενημερώσετε όλους τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων και των Λυκείων αρμοδιότητάς σας (εκτός των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ ΔΕ), να παρευρίσκονται οπό την Τετάρτη 6 Μαίου στις θέσεις όπου υπηρετούν το τρέχον σχολικό έτος για την αναγκαία προετοιμασία λειτουργίας. Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν νεώτερες ενημερώσεις με λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες για την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ, Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΙΚΑ

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.