Ένα σύγχρονο πολυσυζητημένο έργο σπάνιου φιλοσοφικού προβληματισμού   σε μία θεατρική προσαρμογή που  αιφνιδίασε και συγκλόνισε το  θεατρικό κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης  επιστρέφει στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

Πλατεία  Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, μόνο για επιλεγμένες  ημερομηνίες, 6/7-13/14-20/21  του Φεβρουαρίου.
➡️Tickets https://bit.ly/2UjCi2k


Μια μυσταγωγική παράσταση, ποιοτική και ποιητική δημιουργία με καλλιτεχνική έμπνευση, όπως χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς του θεάτρου .

 Οι ιδέες-αρχέτυπα του Λιαντίνη ενσαρκώθηκαν σε Ανθρώπινους Χαρακτήρες και με εφόδιο την Διαλεκτική, στην σκηνή, ανταμώνουν, ξεσκίζονται και πάλι σμίγουν σε ανώτερα όντα με  ένα μόνο σκοπό: να δώσουν απάντηση και φως στα μεγάλα σκοτάδια της ανθρωπότητας.

«Αυτοί που θα ζήσουν μετά από μας, έχοντας πίσω τους ένα τέτοιο πελώριο έργο, θα ζήσουνε σε μια εποχή ανώτερη απ’ όλες τις εποχές μέχρι τώρα».

 

Για το  σκηνοθέτη Πάνο Αγγελόπουλο, στο φιλοσοφικό  στοχασμό μέσα από την θεατρική προσέγγιση , εκείνο που αναζητάς είναι το φως και στην αναζήτηση αυτή δύνασαι με ελεύθερη βούληση και αγαθή προαίρεση να ελπίζεις ότι θα προσεγγίσεις το βασικό στόχο  της απόλυτης ελευθερίας  σκέψης και βούλησης .

 

 Ταυτότητα  παράστασης

ΗθοποιοίΝίκος Καλογερόπουλος, , Βίκυ Μαραγκάκη, Αλίκη Ζαχαροπούλου, Κωνσταντής Ζημιανίτης, Κρυσταλλία Κεφαλούδη, Δανάη  Μπερή και ο Γιώργος Νάκος


➡️Tickets https://bit.ly/2UjCi2k

 

Πολιτιστικά θέματα Βιβλία

 

 

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.