Στην Αίθουσα Διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων Ο ΔΑΝΑΟΣ, στις 9 Δεκεμβρίου 2018, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας κ. Νικόλαος Μπουμπάρης εκφώνησε ομιλία, τίτλος της οποίας ήταν “Το Ταξίδι μου, μια απόπειρα αποτίμησης της συμβολής του Γιάννη Ψυχάρη στη διαμόρφωση της νεοελληνικής γλώσσας”.

Μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο της ομιλίας εδώ: http://bit.ly/2A0l4zh Καλωσόρισε τον ομιλητή ο Πρόεδρος του ΔΑΝΑΟΥ κ. Σωτήριος Κωτσοβός. Μεταξύ άλλων, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός. Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας εκφράζει τις πλέον θερμές ευχαριστίες του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργείων Ο ΔΑΝΑΟΣ για την τιμή να δοθεί βήμα στον Πρόεδρο του ΣΦΑ για την συγκεκριμένη ομιλία. Η ανάρτηση του βίντεο στο κανάλι του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας γίνεται κατόπιν αδείας που έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργείων Ο ΔΑΝΑΟΣ. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.