Βρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2019.

Η «Πρώτη φορά αριστερά » γίνεται «Δεύτερη φορά αριστερά» με τον αναπάντεχο άσσο της ελεύθερης πρόσβασης που έκρυβε στο μανίκι ειδικά για τις εκλογές. Στα εκπαιδευτικά ιδρύματα συνωστίζονται κατά χιλιάδες οι φοιτητές, ενώ οι αναρχικές συλλογικότητες έχουν αντικαταστήσει την πρυτανεία, τις έδρες και τις γραμματείες των σχολών. Οι καθηγητές επιτρέπεται να μπουν στις σχολές μόνο με κατάλληλη άδεια που εκδίδει η Ισβέστια των αναρχικών πυρήνων. Κάθε φοιτητής είναι υποχρεωμένος να διαμείνει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στα Αναρχικά Άσραμ και να παρέχει υπηρεσίες είτε στο εργαστήριο μολότοφ, είτε στο γυμναστήριο πολεμικών τεχνών.
Τα φροντιστήρια για να μην κλείσουν λόγω της ελεύθερης εισαγωγής, αναπροσαρμόζουν τα προγράμματά τους, ώστε να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς φοιτητές για τη ζωή στο αναρχικό κοινόβιο. Η κυρία Φερνογύρου αναζητά το κατάλληλο φροντιστήριο για να γράψει το γιό της τον Ριρή.
-Καλησπέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και έχω ραντεβού ενημέρωσης για τα προγράμματα σας προκειμένου να γράψω το γιό μου τον Ριρή.
-Καλώς ορίσατε στο «ΜΟΛΟΤΟΦ»
-Δεν σας κρύβω, ότι μόλις ενημερώθηκα από το «ΣΠΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» καθώς και από το «BATSOS HERE – BATSOS THERE – BATSARIA EVERYWHERE»
-Μα τι λέτε τώρα κυρία Φερνογύρου, το «ΣΠΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» είναι λακέδες της αστυνομίας και κάτω από το κάλυμμα του τάχαμου φροντιστηρίου θα επιδιώξει να κάνει τον Ριρή ρουφιάνο ενώ το «BATSOS HERE – BATSOS THERE – BATSARIA EVERYWHERE» όχι μόνο δεν χρησιμοποιεί αντιασφυξιογόνες μάσκες στις ασκήσεις με δακρυγόνα, αλλά επιπλέον αντί για πραγματικά αέρια τους βάζει να ξεφλουδίζουν κρεμμύδια.
-Τέλος πάντων, τι παραπάνω προσφέρετε εσείς από τους ανταγωνιστές σας;
-Να σας πω ! Εμείς πρώτοι εισαγάγαμε τους «πυροτοξευτές». Πρόκειται για επίλεκτη ομάδα τοξοβόλων που εκτοξεύουν βέλη – μολότοφ. Με τη δική μας τεχνολογία, ο γιός σας θα διαπρέψει στο Πανεπιστήμιο και θα μπορέσει εύκολα να διακριθεί στις οδομαχίες ειδικά του Πολυτεχνείου, που είναι και οι πιο απαιτητικές.
-Όμως εδώ οφείλω να σας αποκαλύψω, ότι ο Ριρής θέλει να εγγραφεί στη σχολή Αστυνομίας.
-Αυτό θα έπρεπε να μου το διευκρινίσετε από την αρχή της συζήτησης, ώστε να σας παραπέμψω κατευθείαν στο «ΣΠΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» μιας και αυτό ταιριάζει απόλυτα στους στόχους του Ριρή !


Αρθρογραφία:Η ελαφρια πλευρά της ζωής

Προηγούμενο άρθροΘέματα 2004 – Ιστορία (Κατεύθυνσης) – Ημερήσιο Λύκειο
Επόμενο άρθροΠοια είναι η σχέση της εκπαίδευσης με την ανάπτυξη;
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.