Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Εν κινήσει». Μία έκθεση για τις εκθέσεις», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, στο ισόγειο του Μουσείου.

Η έκθεση διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκθέσεων της Διεύθυνσης Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και παρουσιάσθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στην Αθήνα, στο πλαίσιο διημερίδας με θέμα τις περιοδικές αρχαιολογικές εκθέσεις.

Όσο φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί μέσα από έντυπο πληροφοριακό και εποπτικό υλικό για την ταυτότητα των περιοδικών αρχαιολογικών εκθέσεων, τη σημασία τους για την ανάδειξη γνωστών και κυρίως άγνωστων αρχαιοτήτων από τις αποθήκες των Μουσείων, τη συμβολή τους στην προβολή της χώρας στο εξωτερικό, τον αριθμό των εκθέσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί, καθώς και τα οφέλη από την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή προτεραιότητα της «κινητικότητας των Συλλογών», σε εθνικό, πολιτιστικό και οικονομικό επίπεδο.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Α.Μ.Η. μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2019.


Ενημερωθείτε για όλα τα Πολιτιστικά Θέματα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.