Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 18:00 θα είναι κοντά μας στον ΙΑΝΟ η συγγραφέας Μανίνα Ζουμπουλάκη, για να υπογράψει βιβλία της και να ανταλλάξει απόψεις με το κοινό.

Η υπογραφή βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24), στο τμήμα Λογοτεχνίας και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την Μανίνα Ζουμπουλάκη

Γεννήθηκε το 1960, μεγάλωσε στην Καβάλα και γράφει από τα 10. Σπούδασε στην Αμερική Ιστορία της Τέχνης και Σωματική Αγωγή. Στα περιοδικά γράφει από την αρχή της δεκαετίας του ’80 μέχρι και σήμερα χωρίς διακοπή. Έχει δουλέψει στον «Ταχυδρόμο» (’82-’89), στα «Πρόσωπα», στο «Κλικ», «Diva», «Μen» (’89-’93), «Nitro», «Down Town», «Elle», «Time out», «Elle», «PinkWoman», «Athens voice», «Look» και «Home» ως δημοσιογράφος. Έχει μεταφράσει περί τα 30 βιβλία και άλλα τόσα «Άρλεκιν». Δούλεψε στο ραδιόφωνο ως παραγωγός. Έχει γράψει πολλά βιβλία εκ των οποίων το «Πώς να γράψεις» και το «Ευτυχία» από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Σενάρια: «Ελεύθερη κατάδυση» (συν-σεναριογράφος µε σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο), «Ριζότο» (συν-σεναριογράφος µε σκηνοθέτη Όλγα Μαλέα). Σενάρια τηλεόρασης: «Φεύγα» (σειρά Mega), «Ξέχασέ µε» (σειρά Alpha, συν- σεναριογράφος με Βαγγέλη Νάση), «Απαγωγή» (τηλεταινία Mega). Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Βιβλία της Μανίνας Ζουμπουλάκη:

www.ianos.gr            

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς από κοντά

Ραντεβού δίνουν αγαπημένοι συγγραφείς με τους αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο του ΙΑΝΟΥ στην Αθήνα. Οι αγαπημένοι μας συγγραφείς έρχονται στον ΙΑΝΟ για να υπογράψουν τα βιβλία τους, να ανταλλάξουν απόψεις με το κοινό και να περάσουν ένα όμορφο και ξεκούραστο απόγευμα, μέσα στο όμορφο περιβάλλον του βιβλιοπωλείου.


 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.