http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=748940
https://www.vivliopoleiopataki.gr/product/507548/vivlia-ekpaideush-ellhnikh-ekpaideush-epa-l-/Neoellhnikh-Glossa-kai-Logotexnia-G΄-EPAL-Krithria-Aksiologhshs/

Περιλαμβάνει:

• 33 Κριτήρια αξιολόγησης της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, σύμφωνα με τις οδηγίες για τη διδασκαλία και εξέταση του μαθήματος των Νέων Ελληνικών στην Γ΄ τάξη των Ημερήσιων ΕΠΑΛ.

• Αναλυτικές απαντήσεις σε όλα τα θέματα· ιδιαίτερα οι απαντήσεις των θεμάτων παραγωγής λόγου περιέχουν πλούσιο υλικό, ώστε να αποφεύγονται οι κοινοτοπίες και η μονοδιάστατη και μονότονη επανάληψη στερεότυπων στοιχείων.

• Συνοπτική θεωρία για τη Λογοτεχνία, στην οποία με απλό τρόπο και παραδείγματα εξηγούνται οι έννοιες που είναι αναγκαίες για την ανάλυση των λογοτεχνικών κειμένων.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία κάνουν το βιβλίο των Πολύβιου Προδρόμου και Μανόλη Μαυρακάκη «Νεολληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Γ΄ ΕΠΑΛ Κριτήρια αξιολόγησης» ένα πολύτιμο βοήθημα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των υποψηφίων, όχι μόνο των ΕΠΑΛ αλλά και των Γενικών Λυκείων.

Αποσπάσματα – Δημοσιεύματα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.