Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 21:30 ο Μπάμπης Κουλούρας παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) τον δίσκο «Κ.Π. Καβάφης – Απ’ έξω και Τραγουδιστά». Ο δίσκος περιλαμβάνει 16 μελοποιήσεις και 14 «απέξω» απαγγελίες του Μπάμπη Κουλούρα.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 10€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

Λίγα λόγια για τον δίσκο και την εκδήλωση

Αυτός ο δίσκος με 16 μελοποιήσεις και 14 «απέξω» απαγγελίες του Μπάμπη Κουλούρα, αποτελεί μια  έκφραση λατρείας του προς τον Αλεξανδρινό, την έμπνευση και το επιστέγασμα μίας δωδεκαετούς πορείας της Ομάδας Καβάφης στην Ελλάδα και σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο. Παρουσιάζεται στον IANO με παρόντες τον ίδιο, τους συντελεστές του δίσκου και τα μέλη της Ομάδας, οι οποίοι θα παίξουν και θα τραγουδήσουν, ενώ γνωστοί άνθρωποι της τέχνης και του πνεύματος θα μιλήσουν για εκείνον και την πρώτη παρουσία του στη δισκογραφία.

Λίγα λόγια για τον Μπάμπη Κουλούρα

Είναι Συριανός με καταγωγή από τη Σμύρνη. Είναι εθελοντής Διευθυντής Προγράμματος-παρουσιαστής της ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, πρόεδρος του Π.Σ. Άνω Σύρου, μέλος του Ινστιτούτου Σύρου και είναι  εμπνευστής, συντελεστής και επικεφαλής των

κοσμογυρισμένων μουσικοποιητικών Ομάδων Καβάφης, Γκάτσος και Καββαδίας. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο, το τραγούδι, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον αθλητισμό. Έχει τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, το μετάλλιο τιμής του Παλαιστινιακού Λαού, το μετάλλιο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, από τους Γιατρούς του Κόσμου, από την UNESCO, από τις Ομογενειακές Ομοσπονδίες Νέας Υόρκης και Βοστώνης, από το Ροταριανό Όμιλο Ερμουπόλεως με το Paul Harris Fellow award, από το Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και Κατ οίκον νοσηλείας Σύρου, από το Σύλλογο Πελλοποννησίων Σύρου κ.α.  Είναι υπέρμαχος των εθελοντικών δράσεων και έχει διεξάγει με ξεχωριστή επιτυχία 18 Τηλεμαραθωνίους Αλληλεγγύης. Προσπαθεί για τη διατήρηση και ισχυροποίηση της Ελληνικής γλώσσας στον Ομογενειακό Ελληνισμό και τη διάδοση των αξιών, των παραδόσεων και της ιστορίας της Πατρίδας μας. Επιδιώκει την ανάδειξη εκείνων που μας ενώνουν ως Έλληνες και θεωρεί αδιαπραγμάτευτες αξίες τη Δημοκρατία και την Εθνική μας κυριαρχία


 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.