Μαθήματα Ιστορίας κατά θεματικές ενότητες προς χρήση καθηγητών φιλολόγων και των μαθητών τους στο Γυμνάσιο, σύνδεσμοι προς εκπαιδευτικές σελίδες και video, μαθήματα διαδραστικά κ.ά.

http://users.sch.gr/pchaloul/

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-Ασκήσεις και θέματα Ανακεφαλαιωτικών εξετάσεων με αξιοποίηση ιστορικών πηγών-Σχέδια μαθημάτων με χρήση Η/Υ-διαδικτύου-ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΑΞΗ Α΄.

Απαντώνται όλες οι Ερωτήσεις-Ασκήσεις του σχολικού εγχειριδίου σχετικά με τις πηγές και δίνονται απαντήσεις σε όλες τις Ερωτήσεις-Δραστηριότητες του σχολικού εγχειριδίου, σε κάθε ενότητα. Επιπλέον επεξεργασία θεμάτων με άλλες πηγές πέρα από τις πηγές του σχολικού εγχειριδίου. Υποδείγματα αναπτυγμένων διαθεματικών εργασιών με πλούσιο φωτογραφικό-εικονιστικό υλικό στο βιβλίο και στο αντίστοιχο CD-ROM.

 

 

 


ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-Ασκήσεις και θέματα Ανακεφαλαιωτικών εξετάσεων με αξιοποίηση ιστορικών πηγών-Σχέδια μαθημάτων με χρήση Η/Υ-διαδικτύου- ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΑΞΗ Β΄.

Απαντώνται οι Ερωτήσεις-Ασκήσεις του σχολικού εγχειριδίου σχετικά με τις πηγές και δίνονται απαντήσεις σε όλες τις Ερωτήσεις-Δραστηριότητες του σχολικού εγχειριδίου, σε κάθε ενότητα. Επιπλέον επεξεργασία θεμάτων με άλλες πηγές πέρα από τις πηγές του σχολικού εγχειριδίου. Υποδείγματα αναπτυγμένων διαθεματικών εργασιών με πλούσιο φωτογραφικό-εικονιστικό υλικό στο βιβλίο και στο αντίστοιχο CD-ROM.

 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-Ασκήσεις και θέματα Ανακεφαλαιωτικών εξετάσεων με αξιοποίηση ιστορικών πηγών-Σχέδια μαθημάτων με χρήση Η/Υ-διαδικτύου-ΝΕΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΑΞΗ Γ΄.

Απαντώνται οι Ερωτήσεις-Ασκήσεις του σχολικού εγχειριδίου σχετικά με τις πηγές και δίνονται απαντήσεις σε όλες τις Ερωτήσεις-Δραστηριότητες του σχολικού εγχειριδίου, σε κάθε ενότητα. Επιπλέον επεξεργασία θεμάτων με άλλες πηγές πέρα από τις πηγές του σχολικού εγχειριδίου. Υποδείγματα αναπτυγμένων διαθεματικών εργασιών με πλούσιο φωτογραφικό-εικονιστικό υλικό στο βιβλίο και στο αντίστοιχο CD-ROM. Με επιπλέον “ανάγνωση” ιστορικής-πολιτικής γελοιογραφίας, αρχείο ηχητικών ντοκουμέντων, ιστορικά video, αναλύσεις έργων τέχνης σε ιστοσελίδες και σε video και με υποδείγματα αναπτυγμένων διαθεματικών εργασιών, υλικό κατάλληλο για παρουσιάσεις σε σχολικές εκδηλώσεις-εθνικές επετείους (φωτογραφία, έργα τέχνης, ποιήματα και κείμενα-ντοκουμέντα, μουσική και τραγούδια-ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο), με πλούσιο φωτογραφικό-εικονιστικό υλικό στο βιβλίο και σε DVD-ROM.

Παναγιώτης Χαλούλος, φιλόλογος – Επικοινωνία: [email protected]


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.