ΙΑΝΟS: Σχέσεις των Γονέων με τα παιδιά τους στην Προεφηβεία & Εφηβεία

ΙΑΝΟS: Σχέσεις των Γονέων με τα παιδιά τους στην Προεφηβεία & Εφηβεία

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 12:00 η Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος παιδιών, εφήβων και γονέων, Τζίνα Θανοπούλου (Ed.M., M.A., Harvard University) έρχεται στον ΙΑΝΟ για μία συζήτηση με θέμα τις «Σχέσεις των Γονέων με τα παιδιά τους στην Προεφηβεία & Εφηβεία, το κτίσιμο της Αυτοπεποίθησης, την καλλιέργεια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, αλλά και την προστασία από Προκλήσεις & Κινδύνους μαζί με την τοποθέτηση Ορίων».

 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Λίγα λόγια για τη διάλεξη και θέματα που θα συζητηθούν

Προ-εφηβεία, εφηβεία, συναισθηματική & πνευματική νοημοσύνη: ορισμοί & διάκριση όρων για την Generation I.

Ο κάθε γονιός πρέπει να διαλέγει και να ιεραρχεί τα «ΝΑΙ» του, αλλά και τα «ΟΧΙ» του. Η ανάγκη για υπακοή στους κανόνες & υποχρεώσεις της οικογένειας, σχολείου κλπ. είναι ενδεδειγμένη στα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινδύνους όπως π.χ. από το Διαδίκτυο , Bullying, παραβατική συμπεριφορά, Χρήση ουσιών, Διατροφικές διαταραχές, καθώς και για το κτίσιμο: της αυτογνωσίας, του σεβασμού & της αυτοπεποίθησης Αυτοί είναι και οι σημαντικοί παράγοντες για να καλλιεργηθεί η συναισθηματική & πνευματική νοημοσύνη EQ & SQ.

Η Τζίνα Θανοπούλου για άλλη μια φορά θα εφοδιάσει με πολύτιμα κλειδιά τους γονείς ώστε να μεγαλώσουν ισορροπημένα & ευτυχισμένα παιδιά με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και την σωστή ψυχολογική υποστήριξη στα πιο κρίσιμα χρόνια της ζωής τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.