Νέο Βιβλίο: «Η δύναμη της θέλησης»

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το βιβλίο του Άκη Ρόμα με τίτλο «Η δύναμη της θέλησης». Σε αυτό το βιβλίο, ο Άκης Ρόμας μας προσφέρει το κλειδί για την επιτυχία στις προσπάθειες, τις ευχές και τις προσδοκίες μας. Η διαφορά του σε σχέση με άλλα καθώς και η πιο σημαντική συμβολή προς τους αναγνώστες είναι ότι περνάει από τα λόγια στην πράξη. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Μέρος του βιβλίου

«Όπου υπάρχει ένα θέλω, εκεί υπάρχει ένας δρόμος», μια σοφή κουβέντα που βρήκα μια μέρα χωρίς να καταλάβω τι σήμαινε και την κρέμασα στον τοίχο μου. (…) Η θεωρία μαγεύει αλλά η πράξη είναι επίμονη και ταιριάζει μόνο σε όσους θέλουν να φτάσουν στο τέλος. Η προσπάθεια είναι το λίπασμα που κάνει τις ιδέες να ανθίζουν. Χωρίς αυτή ας μείνουμε καλύτερα στα βιβλία. (…) Ζήσε με πάθος τους στόχους και τα οφέλη που επιδιώκεις. Βάδισε σύμφωνα με την απόφαση που έχεις πάρει, μη λυγίσεις όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζεις.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Άκης Ρόμας γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης. Σπούδασε παιδαγωγική και ελληνική φιλολογία και ειδικεύτηκε σε θέματα αποτελεσματικότητας και ανάπτυξης του σχολείου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο London Institute of Education. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας μέχρι το 2015. Το διάστημα 2009 -2013 εργάστηκε με απόσπαση στο υπουργείο Παιδείας. Από το τέλος της πρώτης επαγγελματικής του δραστηριότητας ειδικεύεται σε θέματα ποιότητας ζωής, προσωπικής εξέλιξης και ευημερίας (NLP Master & Life Coach). Έχει γράψει ακόμα δύο βιβλία: «Ο Μικρός Συγγραφέας» και «Ο Μικρός Άγγελος».

Άκης Ρόμας

«Η δύναμη της θέλησης» (περιέχει cd)

Εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, 2018

Επιμέλεια: Μαρία Μουτσίου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Απολλώνια Παραμυθιώτη (Τhe Greek Artist)

ISBN: 978-960-9547-62-8

Σελ. 216

Τιμή: 19.00€

Διαστάσεις:15cm x23cm


 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.