ΠΜΣ  «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λόγου»: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

ΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λόγου»: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λόγου

Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής:
Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λογού»

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων εγγραφής, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, θα γίνει ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής, με χρήση του Αριθμού Δελτίου Ταυτότητάς σας. Στο εν λόγω Δι-ιδυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών υποβλήθηκαν 756 αιτήσεις εκ των οποίων εγκρίθηκαν 600 (σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονταν στην Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος της 6ης Αυγούστου), και απορρίφθηκαν 156.

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε ΕΔΩ.

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω τους αριθμούς πρωτοκόλλου των δεκτών αιτήσεων στο Πρόγραμμα Σπουδών. Στο άμεσο διάστημα θα λάβετε ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση σας.

Λίστα Δεκτών με έναρξη σπουδών το Χειμερινό Εξάμηνο 2018

Λίστα Δεκτών με έναρξη σπουδών το Εαρινό Εξάμηνο 2019 

Φιλολογικός Ιστότοπος on Facebook
Φιλολογικός Ιστότοπος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.