Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν την συνέντευξη «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ».

Με τον Δρ. ΙΩΑΝΝΗ ΛΥΡΑ, Πλαστικό Χειρουργό, Επίτιμο Πρόξενο της Βραζιλίας στην Ελλάδα. Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή των Φρυκτωριών και της Αρσινόης Δεληγιάννη «Φιλοσοφικές αναζητήσεις» και μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Radio1d στις 19 Ιουνίου 2018.

 

 


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥ

Ο Ιατρός Δρ. Ιωάννης Λύρας είναι Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής της Β’ Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν” και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής. Είναι μέλος του Διεθνούς κολλεγίου χειρουργών, μέλος της Διεθνούς Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής και μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης ως Πλαστικός Χειρουργός. Είναι επίσης Ειδικός Ορκωτός Πραγματογνώμων Πλαστικής Χειρουργικής στα Αστικά και Ποινικά Δικαστήρια της Ελλάδος. Διατελεί επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα με έδρα τον Πειραιά και είναι Μέλος του Προξενικού σώματος στην Ελλάδα. Έχει συγγράψει το ιατροφιλοσοφικό βιβλίο «Το μυστικό της Βραζιλιάνικης ομορφιάς». Όπως λεει και ο ίδιος: «…Εάν υπάρχει ομορφιά, ο κόσμος γίνεται καλλίτερος, ενώ, όταν κάποια στιγμή παύει να μας ενοχλεί η ασχήμια, πιθανόν και να έχουμε αρχίσει να γινόμαστε μέρος της. Αντίθετα, αν ακόμα συνεχίζει να μας συγκινεί η ομορφιά γύρω μας, πλησιάζουμε τον Θεό, αφού κατανοούμε τον τρόπο με τον οποίο Εκείνος εργάζεται…».

Ευχαριστούμε τον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Radio1d για την συνεργασία του.

– Για οποιαδήποτε πληροφορία ή καταγγελία, παρακαλούμε, ενημερώστε μας στην κεντρική ιστοσελίδα: http://www.fryktories.net


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.