Το ΕΑΠ στην πόλη

«Το ΕΑΠ στην πόλη», ένας θεσμός που καθιερώθηκε από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και αγκαλιάστηκε από την Πατραϊκή Κοινωνία, επιστρέφει για Τρίτη χρονιά με ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στις 31 Αυγούστου και 1-2 Σεπτεμβρίου.

Τρεις μέρες με νέες πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Έκθεση Φωτογραφίας καθώς και Θεατρική και Χορευτική παράσταση από τις Πολιτιστικές Ομάδες του ΕΑΠ, Προβολή ταινίας του Στέλιου Κούλογλου  και ανοικτή συζήτηση για το έργο καθώς και μεγάλες συναυλίες (Χρ. Θηβαίος, Μ. Ζαμάνη, Blues Antivirus) θα λάβουν χώρο στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΑΠ στην Περιβόλα.

Η συμμετοχή των φοιτητών στις πολιτιστικές ομάδες του ΕΑΠ αναδεικνύουν την οργανική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ της φοιτητικής κοινότητας και του Ιδρύματος,  με όχημα τον πολιτισμό. Ένα Ακαδημαϊκό Ίδρυμα οφείλει να συμμετέχει στη διασύνδεση του πολιτισμού και της κοινωνίας δίνοντας βήμα έκφρασης και δημιουργίας.

Η τέχνη συναντά την επιστήμη και τη γνώση, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της πολιτιστικής εικόνας της Αχαϊκής πρωτεύουσας.


 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.