Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) “STEM στην Εκπαίδευση” του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ οργανώθηκε από τον κ. Σαράντο Ψυχάρη (τέως πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ) ο οποίος σε αυτή τη φάση ήταν Διευθυντής του ΠΜΣ.

Η πολύχρονη εμπειρία του στην οργάνωση τμημάτων S.T.E.M. σε ιδρύματα της Ευρώπης ήταν καθοριστικής σημασίας και εγγύηση για την επιτυχία του προγράμματος.

Ο τίτλος  του μεταπτυχιακού είναι «Διδακτική στις Φυσικές Επιστήμες, στην Πληροφορική και την Υπολογιστική Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Mηχανικώv (S.T.E.M. στην Εκπαίδευση – S.T.E.M. in Education). Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει περί τους 50 φοιτητές από δυο σειρές προγραμμάτων από την ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών.

Στο ιστολόγιό μας υπάρχει ποικίλη ύλη σχετική με το STΕΜ και είναι η μοναδική πηγή πληροφόρησης προς το παρόν στον Ελλαδικό χώρο σε επιστημονικό επίπεδο για το STEM στην Εκπαίδευση.

Ο κανονισμός λειτουργίας: https://view.publitas.com/stem-in-education/kanonismos_stem2017/

Η παρουσίαση του μεταπτυχιακού από τον κ. Σαράντο Ψυχάρη 


  • Αρθρογραφία: STEM 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.