Το ΚΕΚ Ακάδημος πιστοποιημένος φορέας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) με Αριθμό Αδείας Κε.Δι.Βι.Μ.2 2000497 διοργανώνει το Μοριοδοτούμενο Εξ΄ Αποστάσεως Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή, Διαφοροποίηση και Ανάπτυξη Προγραμμάτων.

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να εκπαιδευτούν πάνω σε ειδικές περιπτώσεις παιδιών που έχουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και ταυτόχρονα να εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες των μαθησιακών δυσκολιών, τις αιτίες και τα συμπτώματα, τις μεθόδους αξιολόγησης και την δημιουργία προγραμμάτων εκπαίδευσης που θα είναι κατάλληλα για τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Σε ποιους απευθύνεται

 

  •  Σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα ΚΔΒΜ και δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, καθώς με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχουν επιπλέον μοριοδότηση.
  •  Σε όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται στα θέματα της Ειδικής αγωγής, νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους
  •  Σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αντιστοίχων ειδικοτήτων.
  •  Ψυχολόγους, Κοινωνιολόγους, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές και Κοινωνικούς Λειτουργούς

 Γιατί να το παρακολουθήσω;

– Μοριοδοτείται  σε προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ),  ΣΔΕ (Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας), Δ.Ι.Ε.Κ. κ.α.

-Λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν για απασχόληση σε ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς ( ΚΕΚ, ΙΕΚ, Ιδιωτικά Σχολεία, Κολέγια, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).

-Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να δουλέψουν σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Υποβολή Αιτήσεων

Δικαιολογητικά Αίτησης Συμμετοχής:

1.Αίτηση εγγραφής

2.Απλή φωτοτυπία ταυτότητας

3.Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

4.Αποδεικτικό Πληρωμής (στην απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη)

Τρόπος αποστολής δικαιολογητικών

-Ηλεκτρονικά με σκαναρισμένα τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected]

-Με αποστολή Φακέλου με τα δικαιολογητικά στην Διεύθυνση : ΚΕΚ Ακάδημος, Εδέσσης 17, ΤΚ 59132, τηλ. 2331120342

Συμμετοχή:

Διάρκεια: 250 Δ.Ω. (2 μήνες)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ 1/9  Η συμμετοχή στο σεμινάριο ανέρχεται στα 190 €

Αρχική τιμή προγράμματος 350€

Με την λήξη του σεμιναρίου χορηγείται Επίσημο Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης


  • Ενημερωθείτε για όλα τα Σεμινάρια

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.