Ενημέρωση υποψηφίων σχετικά με τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται το πρόγραμμα

  • ΓΕΝΙΚΑ

Α) των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων μαθημάτων ΓΕΛ και

Β) των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ειδικών μαθημάτων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ).

Γ) της Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας (αγωνίσματα) των υποψηφίων των επαναληπτικών εξετάσεων ΓΕΛ για τα ΤΕΦΑΑ.

  • ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΛ

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας ΕΠΑΛ, με προβλεπόμενη έναρξη περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΛ

 2018 07 26 14 38 13

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00 μ.μ. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.

  • ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΛΥΚΕΙΑ

Οι υποψήφιοι των εσπερινών λυκείων, ανεξαρτήτως της κατηγορίας με την οποία επέλεξαν να εξεταστούν στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου, συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων. Εξετάζονται στην ίδια ύλη και θέματα με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων και διεκδικούν τις ίδιες με αυτούς θέσεις.

  • ΕΓΓΡΑΦΑ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ

 programma

  •  ΕΝΑΡΞΗ-ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η ώρα έναρξης εξέτασης για όλα τα μαθήματα ορίζεται στον ως άνω πίνακα. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης θα γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις ώρες. Για το μάθημα Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο ορίζεται σε έξι ώρες. Για το μάθημα Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων  ορίζεται είκοσι λεπτά περίπου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

  • ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ-ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Γ) Η Υγειονομική Εξέταση και τα αγωνίσματα των υποψηφίων των επαναληπτικών εξετάσεων ΓΕΛ από όλη την Ελλάδα, για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ (2018-19) θα διεξαχθούν το διάστημα από την Πέμπτη 13-9-2018 μέχρι και την Πέμπτη 20-9-2018. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.