egkiklios idiotikon sxoleion

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφή.

Συνεργασία με Δήμο Ραφήνας

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας ξεκινά λειτουργώντας αρχικά σχολικές μονάδες προκειμένου να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για γονείς και μαθητές. Από την Παρασκευή 27/07/2018 στο 1ο ΔΣ Ραφήνας, στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης και στο 1ο ΓΕΛ Ραφήνας θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί που θα απασχολούν τα παιδιά για όσο χρόνο οι γονείς τους επιθυμούν να τα αφήσουν. Στα σημεία αυτά θα γίνεται αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης, με σκοπό τη συστηματική απασχόληση με στόχευση την ουσιαστική υποστήριξη παιδιών και γονέων. Σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον θα ενταχθούν στην προσπάθεια στήριξης και άλλες σχολικές μονάδες οι οποίες θα εξοπλιστούν με τα αναγκαία μέσα και υλικά.

Το Υπουργείο Παιδείας  θα στηρίξει, σε συνεργασία με άλλα υπουργεία και φορείς, τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έτσι ώστε μακροπρόθεσμα να υπάρξουν προγράμματα υποστήριξης μαθητών και των οικογενειών τους.

Συλλυπητήρια

Η εκπαιδευτική κοινότητα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήριά σ’ όλους εκείνους που έχασαν τους αγαπημένους τους. Επίσης, συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους της που βρέθηκαν τούτο το καλοκαίρι του 2018 να θρηνούν για τις ανατροπές στη ζωή τους.


 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.