Οι Ελλαδίτες μαθητές Λυκείων που εξετάζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις, έχουν δικαίωμα

να υποβάλλουν μηχανογραφικό και για τα τμήματα του δημόσιου πανεπιστημίου Κύπρου και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, χωρίς να δώσουν ξεχωριστές εξετάσεις. Οι φοιτητές δε θα χρειαστεί να πληρώσουν δίδακτρα ενώ υπάρχει δυνατότητα στέγασης και σίτισης (δείτε την ανακοίνωση στο κάτω μέρος της ανάρτησης).

Ειδικότερα,

το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λευκωσία, και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λεμεσό, ενημερώνουν όλους τους ενδιαφερόμενους Ελλαδίτες υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αίτηση εισδοχής, από τις 10 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2018.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι υποψήφιοι, οι οποίοι εξετάστηκαν σε εθνικό επίπεδο στα μαθήματα της τελευταίας τάξης του Λυκείου το 2018, το 2017 ή το 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις πληροφορίες για την αίτηση καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση, τη σίτιση και τις παρεχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία υποτροφίες και επιδόματα, από τις ιστοσελίδες των Πανεπιστημίων:

Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις ιστοσελίδες των δυο Πανεπιστημίων μέχρι τις 7 Αυγούστου 2018 και θα κοινοποιηθούν επίσης, τόσο στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα, όσο και στο Προξενείο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Οδηγός προπτυχιακών σπουδώ ΕΔΩ

Βάσεις εισαγωγής προηγούμενων ετών ΕΔΩ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.