foititiko stegastiko epidoma

Σχετικά με τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, επεσήμανε ότι διαψεύστηκαν

όσοι προέβλεπαν μείωσή τους, καθώς ήδη έχουν εγκριθεί πάνω από 600 προγράμματα. Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην κριτική που έχει γίνει για το άσυλο, ανέφερε ότι υπάρχει ένα θέμα παραβατικότητας, το οποίο, όμως, δεν έχει εύκολες λύσεις και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επιπόλαια κι επιφανειακά. Για τον σκοπό αυτό στο Υπουργείο Παιδείας έχει συγκροτηθεί μια ομάδα εργασίας, με Πρόεδρο τον πρώην Υπουργό, κ. Παρασκευόπουλο, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα και τις προτάσεις της για το θέμα της παραβατικότητας στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, στις Συγκλήτους των Ιδρυμάτων, στους φοιτητικούς συλλόγους και στις φοιτητικές παρατάξεις, ζητώντας τους να καταθέσουν και τις δικές τους εκτιμήσεις και προτάσεις.

Δηλώσεις Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου και Υφυπουργού Μ. Τζούφη στη Συνέντευξη Τύπου στα Ιωάννινα(15/07/2018)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.