Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 20:30ο δημοσιογράφος και επιμελητής του ΙΑΝΟΥ Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τον συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά. Μια συζήτηση, σε πρώτο πρόσωπο, για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή, με τη συμμετοχή του κοινού.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με την υποστήριξη των Action 24 και Μέντα 88

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής και διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Έχει συγγράψει τα παρακάτω βιβλία: Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας (εκδ. Κριτική, 2006), Όλα σού τα ’μαθα, μα ξέχασα μια λέξη, (Εκδ. Πατάκη, Βραβείο Αναγνωστών ΕΚΕΒΙ 2008), Επί σκηνής χωρίς πρόβα (Εκδ. Πατάκη, 2010), Το γράμμα της ελπίδας (εκδ. Λιβάνη, 2011), Κραυγή σιωπής (ποίηση, Εκδ. Πατάκη, 2012), Μιλώντας στα παιδιά μου για την πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή (Εκδ. Πατάκη, 2013), Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντ (Εκδ. Πατάκη, 2015), Μάνατζμεντ (εκδ. Μπένος, 2016), Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού (εκδ. Μπένος, 2016).

Το βιβλίο του Leadership meta-competencies (Ashgate-Gower, 2014) βρέθηκε στις λίστες των ευπώλητων του Amazon και προτάθηκε για βιβλίο της χρονιάς από το Chartered Management Institute (CMI). Έχει βραβευθεί επανειλημμένα με τον «Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης» από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ.

 

Λίγα λόγια για τις Συναντήσεις με Συγγραφείς

Στις «ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ» που φιλοξενούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με Έλληνες συγγραφείς για το έργο τους και τη ζωή τους. Μαζί σχολιάζουν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας ανιχνεύοντας και αναδεικνύοντας τον άνθρωπο-συγγραφέα. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: [email protected] και όλες μεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

IANOS | Σταδίου 24, Τ. 210 3217810, www.ianos.gr

LinkΕκδήλωσης:https://www.ianos.gr/events/sinantiseis-me-siggrafeis-dimitris-bourantas-ekd.html

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.