Link Φωτογραφικού υλικού:

            https://cdn.ianos.gr/media/articles/galleries/x/a/xatzakis.png 

            https://cdn.ianos.gr/media/articles/galleries/t/a/talianis.png

            https://cdn.ianos.gr/media/articles/galleries/s/p/spiliopoulos.png

Ο ΙΑΝΟS, με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας από την UNESCO ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018πραγματοποίησεμε ιδιαίτερη επιτυχίαΔιαγωνισμό ΦωτογραφίαςκαιΔιαγωνισμό Διηγήματος με θέμα«Η Αθήνα και το βιβλίο».

Την Τρίτη 22 Μαΐουστις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των βραβείων του διαγωνισμού φωτογραφίας. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα ανακοινώσει Α)τους τρείς (3) μεγάλους νικητές που κερδίζουν ξεχωριστά δώρα, Β)τις τριάντα (30) καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκθέτονται στο Café του ΙΑΝΟΥ από την ημέρα της εκδήλωσης μέχρι την Τετάρτη 13 Ιουνίου, καθώς και Γ)τις εκατό (100) φωτογραφίες που επιλέχθηκαν για να εκτυπωθούν σε σελιδοδείκτες του ΙΑΝΟΥ.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Δημήτρη Ταλιάνη(φωτογράφος-εκδότης), Μάριο Σπηλιόπουλο(καθηγητής ΑΣΚΤ-ζωγράφος) και Σωτήρη Χατζάκη(σκηνοθέτης), οι οποίοι θα ανακοινώσουν και το σκεπτικό επιλογής των νικητών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε!

LinkΕκδήλωσης:

–      https://www.ianos.gr/events/anakoinosi-vraveion-fotografias-i-athina-kai-to-vivlio-ekd.html

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.