Το Εργαστήριο Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (ΕΔΙΒΕΑ)του Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει στις 8, 9 και 10 Ιουνίου 2018, στη Πανεπιστημιούπολη  Ρεθύμνου το 1οΠανελλήνιο Συνέδριο με θέμα:

«ΤΠΕ, Σχολική Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση & Δημιουργικότητα στο Σύγχρονο Σχολείο».

Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με τη χρήση των ΤΠΕ (e-learning)» και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης.

Ο στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει τον ρόλο των Νέων Τεχνολογιών και της Σχολικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην  ενθάρρυνση της δημιουργικότητας, της κριτικής σκέψης και της συνεργασίας  μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών στο σύγχρονο σχολείο του 21ου αιώνα, εστιάζοντας σε θέματα Ασφάλειας και Εθισμού των μαθητών στο Διαδίκτυο.

Το συνέδριο, περιλαμβάνει εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων από την Ελλάδα, καθώς και βιωματικά εργαστήρια με σκοπό την κάλυψη των άμεσων επιστημονικών και εκπαιδευτικών αναγκών της εκπαιδευτικής κοινότητας και απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κρήτης για τους οποίους η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στοwww.edivea.org

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.