Κατεβάστε το αρχείο: Κεφάλαιο 1ο – Από την αγροτική οικονομία στην αστικοποίηση, Κεφάλαιο 2ο – Η διαμόρφωση και λειτουργία των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα

Επιμέλεια: Εύα Γίδα, Φιλόλογος

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. σχολ. έτους 2018-2019
Επόμενο άρθροΠλάτωνος Συμπόσιον – Μάθημα 34ον: Οι αρετές του Ουρανίου Έρωτος
Η Εύα Γίδα είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας (τομέας Ιστορίας), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το σχολικό έτος 2015-2016 πραγματοποίησε ετήσια επιμόρφωση Διδακτικής των Φιλολογικών Μαθημάτων στο Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης στην Αθήνα. Από το 2013 έως σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια φιλόλογος στο Αγρίνιο παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα. Από το σχολικό έτος 2015-2016 έως σήμερα εργάζεται στο Φροντιστήριο της Αμαλίας Μωραΐτη, ενώ παράλληλα ασχολείται με την συγγραφή εκπαιδευτικών άρθρων και την παραγωγή υποστηρικτικού υλικού για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα Αναλυτικά Προγράμματα και Διδασκαλία με εξειδίκευση στη Γλώσσα και την Λογοτεχνία, της σχολής Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.