Την Παρασκευή 13 Απριλίου στις 21. 00, οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν

στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Λίνου Κόκοτου με τίτλο «Ανεμογιαλός» σε στίχους του Κώστα Λάζαρη. Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Θέλμα Καραγιάννη και η Νένα Βενετσάνου.

 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.

Για το δίσκο θα μιλήσουν οι:

Δημήτρης Λέντζος, ποιητής-συγγραφέας

Γιώργος Τσάμπρας, μουσικός ερευνητής-ραδιοφωνικός παραγωγός

Λίγα λόγια για το δίσκο

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος η καινούργια δισκογραφική δουλειά του συνθέτη Λίνου Κόκοτου σε στίχους του Κώστα Λάζαρη.

Μετά από 20 περίπου χρόνια ο συνθέτης Λίνος Κόκοτος επανέρχεται στην δισκογραφία μ’ ένα ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών, με γενικό τίτλο «Ανεμογιαλός».

Τραγούδια ζωντανά, ελληνικά, που διεγείρουν το συναίσθημα, που αναζητούν την αλήθεια, που προβληματίζουν, που αγρυπνούν, που τυραννιούνται, που ερωτεύονται.

Διαβάζοντας τους στίχους του Κώστα Λάζαρη – γράφει ο συνθέτης– μου δημιουργήθηκε μια εσωτερική ανάγκη να εκφράσω με μουσική τα συναισθήματα αυτά που με ποιητική διάθεση αλλά και με αμεσότητα, ακρίβεια και ευρηματικότητα περιέγραφαν αυτά τα τραγούδια. Αισθάνομαι τυχερός, που αυτούς τους δύσκολους καιρούς μπορέσαμε να σας προσφέρουμε τον «Ανεμογιαλό». Ερμηνευτές των τραγουδιών ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Θέλμα Καραγιάννη και η Νένα Βενετσάνου. Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε η Δήμητρα Μερμίγκη.

Link: https://www.ianos.gr/events/linos-kokotos-kostas-lazaris-anemogialos-ekd.html

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.