Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Επιστήμης «Patras Science Festival». Το 2ο Φεστιβάλ Επιστήμης, «Patras Science Festival» επιστρέφει στην Πάτρα από τις 2 Μαΐου έως τις 6 Μαΐου 2018! 

Με θέμα «Ζήσε τη Χαρά της Επιστήμης», το Festival στοχεύει να αναδείξει, με εύληπτο τρόπο, τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιστήμης, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, και να επικοινωνήσει τη σημασία της επιστήμης στο ευρύ κοινό.

Το «Patras Science Festival» θα φιλοξενηθεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της Πάτρας. Το φεστιβάλ είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας ανάμεσα στην επιστήμη και στο κοινό, αλλά και μια καινοτομία στον χώρο της επικοινωνίας της επιστήμης.

Το «Patras Science Festival» διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών Και Ενημέρωσης, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Οι δραστηριότητες καλύπτουν τους τομείς:

Φυσική / Χημεία / Βιολογία – Βιοεπιστήμες / Γεωλογία / Μαθηματικά / Επιστήμες Περιβάλλοντος / Αειφόρος Ανάπτυξη / Επιστήμες Υγείας / Διατροφή / Αστρονομία και Διάστημα / Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα / Επιστήμη Υλικών / Ρομποτική / Ψηφιακή Τεχνολογία και Πληροφορική / Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης / Επιστήμη και Τέχνη.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα νέα.
Γενικές Πληροφορίες: 
Διάρκεια: 2  Μαΐου – 6 Μαΐου
Είσοδος Ελεύθερη
Patras Science Festival 2018
www.patras-science.festival.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.