ΕΑΠ: Διάκριση για τα 9 Νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα με εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες από την EADTU

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με χαρά ανακοινώνει ότι μετά από πολύμηνη διαδικασία εξωτερικής αξιολόγησης, η Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (EADTU) απένειμε την Παρασκευή 16/3 το E-xcellence Label for Associates in Quality στα 9 Νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες του ΕΑΠ.

Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα της προσφερόμενης Εκπαίδευσης στο ΕΑΠ, την εναρμόνιση του Ιδρύματος με τις Ακαδημαϊκές αντιλήψεις και πρακτικές που διέπουν όλα τα αξιόλογα Ιδρύματα της υφηλίου καθώςκαι την προσήλωση στη συνεχή προσπάθεια ανανέωσης και εκσυγχρονισμού των προγραμμάτων του.Το E-xcellence Label δίνεται για το διάστημα 2018-2021. Οι εξωτερικοί κριτές για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προέρχονταν από τα δύο Δημόσια Ανοικτά Πανεπιστήμια της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα τα Μεταπτυχιακά που βραβεύτηκαν είναι:

– ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ (Πιστοποιητικό)

– ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (JOINT DEGREE) (Πιστοποιητικό)

– ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ (Πιστοποιητικό)

– LRM LANGUAGE EDUCATION FOR REFUGEES AND MIGRANTS (Πιστοποιητικό)

– ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (JOINT DEGREE) (Πιστοποιητικό)

– ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (JOINT DEGREE) (Πιστοποιητικό)

– ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Πιστοποιητικό)

– ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (Πιστοποιητικό)

– ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ  (Πιστοποιητικό)

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την αναφορά για το E-xcellence Label εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.