ΙΕΠ

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 1η εξ αποστάσεως επιμόρφωση για τις Περιφέρειες Εκπαίδευσης Αττικής και Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της υλοποίησης της Δράσης 4 «Επιμορφωτικές δράσεις για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Πράξη «Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος» MIS 5004204).

Στις επιμορφωτικές αυτές συναντήσεις συμμετείχαν Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές σχολείων, Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων και στελέχη της εκπαίδευσης από τις Περιφέρειες Εκπαίδευσης Αττικής και Στερεάς Ελλάδας. Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Αττικής, κ. Χ. Λόντος παρακολούθησε την επιμόρφωση από τον χώρο του ΙΕΠ, ενώ ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας, κ. Δημητρίου, συμμετείχε εξ αποστάσεως.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε με εισηγήσεις από τις κ.κ. Ασκούνη Νέλλη, Αν. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ και Ανδρούσου Αλεξάνδρα, Αν. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ και την ταυτόχρονη διατύπωση απόψεων και ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.
Οι επιμορφωτικές δράσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 26/3/2018 με την 1η εξ αποστάσεως επιμόρφωση για τους Σχολικούς Συμβούλους Προσχολικής Αγωγής και τους Διευθυντές/τριες των Νηπιαγωγείων που φοιτούν παιδιά πρόσφυγες στις εν λόγω Περιφέρειες Εκπαίδευσης.

[Το Δελτίο Τύπου σε pdf]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.