Προσλήψεις 40 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην A/θμια Ειδική Αγωγή
ypourgeio paideias-1

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ και με αντιπροσωπεία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών είχε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ και με αντιπροσωπεία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών είχε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου κατά τη διάρκεια της σημερινής συγκέντρωσης εκπαιδευτικών στο Υπουργείο.

Το αίτημα που έθεσαν οι εκπαιδευτικοί ήταν οι μόνιμοι διορισμοί. Ο Υπουργός απάντησε ότι, όπως έχει και δημόσια δηλώσει, πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα. Επανέλαβε τη δέσμευση του Υπουργείου, που είχε διατυπωθεί και κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, ότι το Υπουργείο θα ανακοινώσει αριθμό μόνιμων διορισμών τον Οκτώβριο, μετά το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης, και ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να δώσουν συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι διορισμοί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.