Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας Ιωαννίνων (ειδίκευση Κλασικής Φιλολογίας) και των δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Κλασικής Φιλολογίας ανακοινώνεται η διοργάνωση του 6ου Ετήσιου Συμποσίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψηφίων Διδακτόρων Κλασικής Φιλολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα την Παρασκευή 01/06/2018.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (όσοι είναι εγγεγραμένοι σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ή εκπονούν Διδακτορική Διατριβή) να αποστείλουν ηλεκτρονικά (αρχείο doc ή docx) στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συμποσίου τον τίτλο και την περίληψη της εισήγησής τους (έως 300 λέξεις), καθώς και τα προσωπικά τους στοιχεία: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα (Μετ. Φοιτ. / Υπ. Διδ.), το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο οποίο υπάγονται, ένα e-mail, και τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Το θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος οφείλει να είναι: «6° Συμπόσιο Μεταπτυχιακών Φοιτητών».

Η διάρκεια της κάθε εισήγησης ορίζεται αυστηρά στα είκοσι λεπτά (20′), ενώ θα ακολουθεί συζήτηση πέντε έως δέκα λεπτών (5-10 ).

Ενημερώνουμε πως, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων του Πανεπιστημίου, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν μόνοι τους τα έξοδά τους.

Προθεσμία Υποβολής Περιλήψεων: 22/04/2018 Απάντηση Αποδοχής: 29/04/2018

Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν στο 6° Συμπόσιο, μαζί με αυτές του 5ου, θα εκδοθούν κατόπιν αξιολόγησης από την Επιστημονική Επιτροπή σε Πρακτικά.

Οργανωτική Επιτροπή

Δημογλίδης Βασίλης, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, [email protected] Μπακογιάννης Δημήτρης, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, [email protected] Πιπεριάς Παύλος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, [email protected] Ψωμιάδου Αναστασία, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια, [email protected]

Επιστημονική Επιτροπή

Σωτηρούλα Κωνσταντινίδη, Αναπλ. Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας

Ευάγγελος Καρακάσης, Αναπλ. Καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας

Ελένη Γκαστή, Αναπλ. Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής και Λατινικής Φιλολογίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.