Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας Ιωαννίνων (ειδίκευση Κλασικής Φιλολογίας) και των δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Κλασικής Φιλολογίας ανακοινώνεται η διοργάνωση του 6ου Ετήσιου Συμποσίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψηφίων Διδακτόρων Κλασικής Φιλολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα την Παρασκευή 01/06/2018.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (όσοι είναι εγγεγραμένοι σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ή εκπονούν Διδακτορική Διατριβή) να αποστείλουν ηλεκτρονικά (αρχείο doc ή docx) στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συμποσίου τον τίτλο και την περίληψη της εισήγησής τους (έως 300 λέξεις), καθώς και τα προσωπικά τους στοιχεία: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα (Μετ. Φοιτ. / Υπ. Διδ.), το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο οποίο υπάγονται, ένα e-mail, και τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Το θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος οφείλει να είναι: «6° Συμπόσιο Μεταπτυχιακών Φοιτητών».

Η διάρκεια της κάθε εισήγησης ορίζεται αυστηρά στα είκοσι λεπτά (20′), ενώ θα ακολουθεί συζήτηση πέντε έως δέκα λεπτών (5-10 ).

Ενημερώνουμε πως, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων του Πανεπιστημίου, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν μόνοι τους τα έξοδά τους.

Προθεσμία Υποβολής Περιλήψεων: 22/04/2018 Απάντηση Αποδοχής: 29/04/2018

Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν στο 6° Συμπόσιο, μαζί με αυτές του 5ου, θα εκδοθούν κατόπιν αξιολόγησης από την Επιστημονική Επιτροπή σε Πρακτικά.

Οργανωτική Επιτροπή

Δημογλίδης Βασίλης, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, [email protected] Μπακογιάννης Δημήτρης, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, [email protected] Πιπεριάς Παύλος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, [email protected] Ψωμιάδου Αναστασία, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια, [email protected]

Επιστημονική Επιτροπή

Σωτηρούλα Κωνσταντινίδη, Αναπλ. Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας

Ευάγγελος Καρακάσης, Αναπλ. Καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας

Ελένη Γκαστή, Αναπλ. Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής και Λατινικής Φιλολογίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.