Η 5η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Απριλίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας. Μετά την επιτυχημένη πορεία της 4ης Έκθεσης Patras IQ, στην οποία συμμετείχαν 120 εκθέτες που φιλοξενήθηκαν σε 88 περίπτερα, 60 επιλεγμένοι ομιλητές που έλαβαν μέρος σε 16 παράλληλες εκδηλώσεις και workshops και με πάνω από 7.000 επισκέπτες, ανοίγει και φέτος τις πύλες της.

Συμμετέχοντες στην Έκθεση είναι

– ερευνητικοί, εκπαιδευτικοί και άλλοι αναπτυξιακοί φορείς,

– νεοφυείς, καινοτόμες επιχειρήσεις και τεχνοβλαστοί.

– συνεργατικά σχήματα με από κοινού συμμετοχή φορέων (ερευνητικά εργαστήρια και νεοφυείς επιχειρήσεις)

Για τους ενδιαφερόμενους εκθέτες η δέσμευση περιπτέρων πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα http://www.patrasiq.gr/ το αργότερο έως την 16/4/2018. Για εγγραφές έως 16/3/2018 εφαρμόζεται εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων, workshops και εκθεσιακών περιπτέρων. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών από δημόσια και επενδυτικά σχήματα (Funds) και θα παρασχεθούν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής της Patras IQ  στα τηλέφωνα 2610 969057/9056, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Με χαρά αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην Patras IQ 2018.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.