Ο Τομέας Γλωσσολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει το 2ο Θερινό Σχολείο Γλωσσολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16-27 Ιουλίου 2018 στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρέθυμνο.
Ο προσανατολισμός του σχολείου στρέφεται προς τη μελέτη του γνωστικού συστήματος της γλώσσας, δηλαδή τη μελέτη της γλώσσας ως λειτουργία του εγκεφάλου και απευθύνεται σε φοιτητές και σε ερευνητές γλωσσολογίας και σχετιζόμενων επιστημονικών περιοχών επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός διαδραστικού διεπιστημονικού περιβάλλοντος.
Το πρόγραμμα του σχολείου προσφέρει εισαγωγικά μαθήματα και πιο εξειδικευμένα σεμινάρια στην θεωρητική γλωσσολογία, τη νοηματική γλώσσα, το σύστημα επικοινωνίας των ζώων και την ιστορική γλωσσολογία.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1η Απριλίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν παραπάνω πληροφορίες για αιτήσεις, εγγραφές κλπ. στην ιστοσελίδα του Θερινού Σχολείου Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ιστοσελίδα: http://www.phl.uoc.gr/confs/cssl18/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.