Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν το 6ο Διεπιστημονικό Συνέδριο «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ». Η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών τιμά τον Αριστοτέλη 2400 χρόνια μετά την γέννησή του. 

Πλήρης τίτλος ομιλίας: «ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΔΟΥΣ ΞΕΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ». Ομιλήτρια: ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, Υποψήφια Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ομιλία εδόθη την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της 6ης Συνεδρίας: “Ζητήματα Αριστοτελικής Φιλοσοφίας και Τέχνης”.

Το συνέδριο έλαβε χώρα στις 18-19-20 Οκτωβρίου 2017, στο κεντρικό κτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνδιοργανώθηκε από την Διεθνή Επιστημονική Εταιρεία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, ενώ ετέθη υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ ήταν παρούσες ως χορηγός επικοινωνίας και οπτικοακουστικής τεκμηρίωσης του συνεδρίου.

Δείτε το video στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Το παιγνιώδες ξετύλιγμα του Κόσμου και της Φύσης μέσα στο Χρόνο κατά τον Ηράκλειτο – Ιω. Μπουκουβάλα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.