Σας ενημερώνουμε ότι η σειρά κατάταξης των υποψηφίων μελών Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΣΕΠ) της Ενότητας Πρακτική Άσκηση του Κοινού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)» για τα ακαδημαϊκά έτη 2017-2020 έχει αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο «Διαύγεια» https://diavgeia.gov.gr/.

Πιο συγκεκριμένα:

 – O υπερσύνδεσμος όπου μπορείτε να δείτε την απόφαση της 370ης-21/02/2018 Συνεδρίασης της Δ.Ε. του ΕΑΠ  με ΑΔΑ:

https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A80%CE%9F46%CE%A8%CE%96%CE%A3%CE%98-%CE%91%CE%9B3

Επίσης σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

  1. Τα υποψήφια μέλη ΣΕΠ δύνανται να καταθέσουν ένσταση εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης των πινάκων σειράς κατάταξης υποψηφίων μελών Σ.Ε.Π. στον ιστότοπο «Διαύγεια», ήτοι την 23η Φεβρουαρίου 2018, με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].
  2. Η προτεινόμενη σειρά κατάταξης δηλώνει την ακαδημαϊκή κρίση της τριμελούς επιτροπής αξιολόγησης, όπως αυτή εγκρίθηκε από τη Δ.Ε. του Ε.Α.Π. Η ενεργοποίησή σας ως μέλος Σ.Ε.Π. θα εξαρτηθεί από την εκδήλωση ενδιαφέροντος των φοιτητών.
  3. Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις των υποψηφίων που: i) δεν επισύναψαν τον απαιτούμενο, σύμφωνα με την προκήρυξη, τίτλο σπουδών (Διδακτορικό Δίπλωμα) ii) δεν επισύναψαν την απαιτούμενη, σύμφωνα με την προκήρυξη, προϋπηρεσία iii) δεν έχουν συναφή διδακτορικό τίτλο με την Ειδική Αγωγή iv) από τις βεβαιώσεις που κατέθεσαν δεν προκύπτει η απαιτούμενη από την προκήρυξη ελάχιστη 5ετής διδακτική/επαγγελματική εμπειρία στην Ειδική Αγωγή σε ΣΜΕΑ και δομές ΚΕΔΔΥ, ΙΠΔ και συναφείς φορείς.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Θεμάτων μελών ΣΕΠ αποστέλλοντας email στο [email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.