Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στις 21.30 ο André Maia  ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ ( Σταδίου 24 ) για να μας ταξιδέψει με μία εξαιρετική νέα μπάντα και να μας πάρει μαζί του σε ένα μαγικό κόσμο ήχων, ποιητικότητας και ευαισθησίας.

Ο André Maia είναι ένας πολύ γνωστός Πορτογάλος ηθοποιός και τραγουδιστής που ζει στην Αθήνα από το 2009. Το υπόβαθρο που φέρει λόγω της υποκριτικής του τέχνης και της πολύχρονης εμπειρίας του τον καθιστά κάτι παραπάνω από απλά ικανό  να εκφράζεται όχι μόνο με τη φωνή του όταν τραγουδά επί σκηνής . Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των τραγουδιών του ,όλο του το σώμα τραγουδά με την ψυχή του προτεταμένη σε μια συνεχή επικοινωνία με το κοινό που τον παρακολουθεί. Όντας δημιουργός πλήθους παρουσιάσεων που αφορούν Fados, Γαλλικά τραγούδια , Τάγκο του Piazzolla , o καλλιτέχνης επανέρχεται με μία νέα πρόταση : Η ομορφιά της Πορτογαλικής γλώσσας τραγουδισμένη και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού – FADO και BOSSA NOVA.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16€.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

 

Link: https://www.ianos.gr/events/andre-maia-fado-kai-bossa-nova-empeiria-kai-apo-tis-dio-meries-tou-atlantikou.html

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.